Amanda Klein is the new research coordinator for CIMED

Amanda Klein started as a research coordinator for CIMED in February. She will work near the Board and will be responsible for announcement, advertising and compilation of research support. Read the article.

 

2 kommentarer

Maria Elmberg

Maria Elmberg

Hej, Jag heter Maria Elmberg och bedriver forskning om tjocktarmscancer hos patienter med IBD. Jag vill gärna söka CIMED Investigator Grants 2017-21 men anslaget kanske inte är riktat till mig. Jag undrar om jag måste vara affilierad till KI, Huddinge för att kunna söka CIMED Investigator Grants 2017-21. I ansökningsinformationen står det; "Letter of support from the chair of the host department at the Karolinska Institutet South Campus (departments KI South) including a statement about the availability of laboratory space and the applicant´s employment". Jag är ansluten till KI, Medicin Solna. Därifrån kan jag ordna ett brev men jag tror det blir svårt från Södra sidan. mvh Maria Elmberg

Amanda Klein

Amanda Klein

Hej Maria! Ansökningstiden för detta anslag har redan passerat, tyvärr. Just nu finns ett Samverkansbidrag 2018 ute men sista ansökningsdag är idag, 20180320. För alla CIMEDs utlysningar gäller däremot att forskaren i fråga är anknuten och jobbar på Campus Flemingsberg. Med vänliga hälsningar, Amanda Klein, forskningskoordinator på CIMED

Relaterade inlägg